Михаела Стойчева
Длъжност: Инструктор гр.София
Facebook:
Instagram:

Михаела Стойчева

✅Михаела Стойчева е талантлив майстор маникюрист с професионален стаж и опит над 14 години. 

💫Почти 12 години отдадено и целеустремено работи в салон под наем, в стремеж един ден да има собствен такъв. 

💫През 2019 година успява да сбъдне своята голяма мечта и открива собствен салон "MC Beauty Heaven". 

💫Като един истински професионалист Михаела продължава да надгражда и развива своите знания и умения, като през годините преминава надграждащи обучения и курсове при известни и доказани имена в България и чужбина. Нейни учители са били: Цвети Иванова, Диана Спасова, Мариета Мръскова, както и легендарния Александър Финко при който защитава титлата International Nail Master. 

💫От 2019 година Михаела Стойчева е преподавател по маникюр и ноктопластика, успявайки през този период да запали любовта към професията в десет колеги, които работят и към днешния ден. 

💫Сред постиженията и са няколко първи награди в международни конкурси и шампионати за маникюристи в Милано, Сеул и Сочи. 

💫Едно от последните постижения на Михаела е сертифицирането като инструктор към Nika Nagel Bulgaria 🇧🇬 и присъединяването и към екипа от инструктори към този водещ бранд в българската нейл индустрия. Към нея може да се обръщате за базови, надграждащи обучения и мастър класове, както и продажба и консултация на продукти и инструменти с най-високо качество. Михаела Стойчева е позиционирана в град София.

Продуктът е успешно добавен в кошницата